fbpx

Slide
  • Jesenný kurz Bunkové soli dostupný aj ONLINE

  • O firme…

    Slovenská firma Biomineral s.r.o. vznikla v roku 2011 s cieľom vyrábať a distribuovať na slovenskom a českom trhu bunkové soli podľa pôvodnej metódy Dr. Schüsslera z roku 1873. Vznik spoločnosti bol prirodzeným rozšírením činnosti Lekárne Vicky Wall v Bratislave, ktorej doménou sú holistický prístup a prostriedky naturálnej medicíny.

    Konceptom bunkových (tkanivových solí) solí podľa Dr. Schüsslera sme fascinovaní už od roku 2008. Počiatočný import prípravkov zo zahraničia sme nahradili vlastnou výrobou. Hlavným cieľom výroby našich slovenských bunkových solí bolo docieliť tradičný prípravok v modernej forme bez laktózy a sacharózy v čo najvyššej možnej kvalite.

    S výrobou a distribúciou bunkových solí je úzko späté aj vzdelávanie o minerálnych živinách a o biochemickej terapii Dr. Schüsslera. Je určené pre všetkých záujemcov, ktorí chcú systém spoznať podrobne pre vlastnú potrebu alebo sa mu venovať aj profesionálne. Vzdelávacie centrum Green angel, The Center of Holistic Education (Riazanská 59, Bratislava) organizuje viackrát ročne 4-dňový kurz o bunkových soliach. Pre účely vzdelávania sme vydali aj publikáciu “Bunkové soli” (r. 2018).

    Distribúcia v Čechách a na Morave

    Na území Čiech a Moravy spolupracujeme s našimi distribučnými partnerkami MVDr. Yvonou Hofírkovou a Mgr. Danielou Rovenskou. Distribučným centrom je brnenská Lékárna Zelený anděl. Obe dámy tiež organizujú a vyučujú kurz o bunkových soliach a biochemickej terapii na území Čiech a Moravy.

    Prazrnko

    Práca s bunkovými soľami úzko súvisí so zdravým životným štýlom a najmä zdravou stravou. Preto spoločnosť Biomineral s.r.o. rozšírila svoju činnosť do oblasti potravinárstva a poľnohospodárstva. Snažíme sa ponúknuť slovenskému spotrebiteľovi lokálne výrobky z pšenice dvojzrnky pod značkou Prazrnko a to najmä ľuďom trpiacim potravinovou senzitivitou a zdravotnými problémami s tým spojenými. Prazrnko pestujeme ekologicky v oblasti Myjavskej pahorkatiny, ďalej ho spracovávame na celozrnnú múku a celozrnné cestoviny. Výroba Prazrnko poskytuje nielen zdravé potraviny, ale je aj šetrná voči životnému prostrediu.